03 653 7638

Määräaikaishuolto luotettavasti Hämeenlinnassa

Avoinna: Ma-pe klo 8-17

Laaniitynkatu 1, 13210 Hämeenlinna

Määräaikaishuollot ammattitaidolla edulliseen hintaan

Autoa kannattaa huoltaa valmistajan määrittelemän huolto-ohjelman mukaisesti. Määräaikaisihuoltoa ei tarvitse teettää merkkihuollossa takuun säilymiseksi. Teemme määräaikaishuollot kaikille automerkeille ja kaiken ikäisille autoille edulliseen hintaan noudattaen auton valmistajan ohjeita. Tällöin myös auton takuu säilyy. Määräaikaishuollon yhteydessä käytämme laadukkaita varaosia.

 

Säännöllinen huolto auttaa autoa pysymään käyttökunnossa pidempään. Huollossa tarkastetaan auto kunto perusteellisesti, jolloin pystytään myös ennakoimaan ja jopa estämään yllättäviä vikaantumisia. Säännöllisellä huollolla myös auton arvo säilyy paremmin.

 

Määräaikaishuolto suositellaan tehtäväksi yleensä kerran vuodessa. Auton huoltotarpeeseen vaikuttaa suuresti kuitenkin auton käyttö. Paljon ajavien kannattaa huollattaa autonsa useammin kuin vähemmän autoa käyttävien. Lisäksi kaupunkiajo kuluttaa autoa eri tavalla kuin tasainen maantieajo. Määräaikaishuollon lisäksi voit tuoda autosi meille tarkistettavaksi tarpeen mukaan. Huollon yhteydessä voimme tarvittaessa myös katsastaa autosi. Kysy lisää katsastuspalvelustamme. 

 

Jos huomaamme huollossa vikoja, esimerkiksi kuluneet jarrut, jotka vaativat korjausta, sovimme korjauksesta asiakkaan kanssa. Korjaamme havaitut viat mahdollisimman nopeasti. Tutustu korjaamopalveluihimme

 

Jos tarvitset autoasi päivittäin kannattaa varmistaa, että autosi on aina ajokunnossa. Ota yhteyttä ja pyydä huoltotarjous autollesi.

Pyydä huoltotarjous

Katsastuspalvelu

Tarjoamme asiakkaillemme myös auton katsastuspalvelua. Voimme tarkastaa ja huoltaa autosi ennen kuin viemme sen katsastettavaksi. Näin saat hoidettua autosi kuntoon kerralla.