03 653 7638

Jarruremontit ammattitaidolla

Avoinna: Ma-pe klo 8-17

Laaniitynkatu 1, 13210 Hämeenlinna

Jarrupalojen vaihdot ja muut jarruremontit

Autokorjaamo Seppo Soininen tekee kaikkien autojen jarruremontit ja jarrujen huollot ammattitaidolla ja edulliseen hintaan. Vaihdamme jarrupalat, jarrulevyt ja tarvittaessa jarrunesteet. Jarrupalat ovat autossa normaaleja kulutusosia ja ne kannattaa vaihtaa ennen kuin ne ovat aivan loppuun kuluneet. Tällöin voidaan välttyä kalliimmalta jarrulevyjen vaihdolta. Jarrulevyt ja jarrupalat vaihdetaan aina pareittain eteen ja/tai taakse. Jarrulevyjen vaihdon yhteydessä vaihdamme yleensä myös jarrupalat. Jos ainoastaan jarrupalat ovat kuluneet, riittää vain niiden vaihto. 

 

Määräaikaishuollon yhteydessä tarkistamme aina jarrujen kunnon ja arvioimme niiden huoltotarpeen. Näin voit ennakoida tulevaa jarruremontin ajankohtaa. Auton jarrut kannattaa pitää hyvässä kunnossa, sillä ne vaikuttavat olennaisesti autoilun turvallisuuteen. Jarrut kannattaakin vaihtaa mieluummin ajoissa, kuin liian myöhään. Jarrut kuluvat enemmän, jos ajetaan paljon kaupunkiajoa. Jos epäilet autosi jarruissa olevan vikaa, ota meihin yhteyttä. Voit varata meiltä jarrujen korjausajan soittamalla tai jättämällä huoltotarjouspyynnön kotisivujemme kautta. Luotettavimmin voimme varmistua jarrujen kunnosta, jos tuot autosi meille ensin tarkastettavaksi.

Ota yhteyttä

Täyden palvelun autokorjaamo

Palvelemme asiakkaitamme joustavasti, mahdollisimman nopealla aikataululla, jotta saat oman autosi nopeasti käyttöösi. Teemme monenlaiset auton huolto- ja korjaustyöt ammattitaidolla. Ennen korjaustöiden aloittamista saat arvion hinnasta ja korjausaikataulusta. 

Laadukkaat varaosat

Jarrujen korjauksessa käytämme laadukkaita, alkuperäistä vastaavia varaosia.