03 653 7638

Jakohihnan vaihto ammattitaidolla

Avoinna: Ma-pe klo 8-17

Laaniitynkatu 1, 13210 Hämeenlinna

Jakohihnan vaihto ja muut huollot

Autokorjaamo Seppo Soininen tekee kaikkien autojen jakohihnan vaihdot ja muut korjaukset ammattitaidolla ja edulliseen hintaan. Auton jakohihnan vaihto on hyvä suorittaa valmistajan antaman vaihtovälin mukaisesti tai tarpeen mukaan. Jakohihan kulumiseen vaikuttavat myös ajo-olosuhteet. Jakohihna kannattaa vaihtaa ajoissa, sillä vaurioitunut jakohihna voi aiheuttaa moottorivaurion.

 

Voit varata meiltä jakohihnan vaihtoajan soittamalla tai jättämällä huoltotarjouspyynnön kotisivujemme kautta. Luotettavimmin voimme varmistua jakohihnan kunnosta ja mahdollisesta korjaustarpeesta, jos tuot autosi meille ensin tarkastettavaksi.

 

Määräaikaishuollon yhteydessä tarkistamme mahdollisuuksien mukaan myös jakohihnan kunnon ja arvioimme huoltotarpeen. Näin voit ennakoida tulevaa huollon ajankohtaa ja pidät autosi ajokunnossa. 

Ota yhteyttä

Täyden palvelun autokorjaamo

Palvelemme asiakkaitamme joustavasti, mahdollisimman nopealla aikataululla, jotta saat oman autosi nopeasti käyttöösi. Teemme monenlaiset auton huolto- ja korjaustyöt ammattitaidolla. Ennen korjaustöiden aloittamista saat arvion hinnasta ja korjausaikataulusta. 

Laadukkaat varaosat

Jarrujen korjauksessa käytämme laadukkaita, alkuperäistä vastaavia varaosia.